Om mig.

Om mig.

Om mig.

Lite om mig själv: Jag är född 1959 i Näs socken på södra gotland, "Sudret". Där är jag också uppfödd och gick i Näs skola klass 1-6. Klass 7-9 gick jag i Högbyskolan i Hemse socken. I Näs bodde jag kvar till 1984 då jag flyttade till Burgsvik. Sedan dess har jag bott på många olika ställen, både på Gotland och fastlandet. Mer om detta kommer på andra flikar på min hemsida. Där kommer också att finnas mer om mina olika jobb och arbetsgivare.

Nu bor jag med min familj i Havdhem. Min sambo heter Maria och sönerna heter Erik, född 1992 och Emil född år 2000. Vi har också en hund som heter Loke i familjen. Den är egentligen Marias. Hon har Loke som sin "hobby" och jag har min samling. Om samlingen kommer mer på en annan flik. Loke är väl egentligen ingen hobby, han är en familjemedlem, sitter ibland på en egen stol när vi äter mat. Dock äter han inte vid bordet. Där går gränsen.

Sedan 2008 är jag sjukpensionär. Skadade ryggen på jobbet 1994, blev sjukskriven och gick tillbaka 1995. Klarade mig några månader tills jag var tvungen att lyfta vänster ben för att kunna lyfta höger arm. Det såg väldigt löjligt ut kan jag säga. Sjukskrivning igen. Gick tillbaka till jobbet. Sista gången skadade jag ryggen ordentligt. Det var 1997. Sen var det kört.

Det kommer kanske mer på denna flik. Vi får se. Annars kommer det på andra flikar.