Sigters i Havdhem

Sigters i Havdhem

Här kommer jag att uppdatera vad som händer på Sigters i Havdhem, gällande min radioutställning.

 

  • 2014 07 12: Trodde i min enfald att sommaren och jag skulle bli bättre. Tyvärr är så icke fallet. Under juni månad blev jag dessutom sämre. Vilket rsulterade i att inget hände på Sigters. Värmen kom dock så småningom även till Sverige. Men efter att kroppen varit utsatt för en sådan kraftansträning som sjukdomstillstånndet utgör så tar det tid att "komma tillbaka" till sjukdomens "normaltillstånd". Därför tror jag inte att det kommer att hända så mycket mer på Sigters i år, mer än det som står i föregående uppdatering. Med dessa ord önskar jag alla en trevlig fortsättning på sommaren, och på åtrhörande 
  • 2014 05 28: På förekommen anledning uppdaterar jag äntligen denna information. Till min stora glädje har jag nu, under vintern och våren, lyckats samla hela samlingen under samma tak vid, Sigters. Undantaget det jag har i garaget hemma, men det kommer dit under sommaren. Hoppas bara att jag får ha hälsan i behåll. Dags dato är inte fysiken på topp, på grund av lågtrycket. Detta år kommer jag normalt inte att ha öppet för allmänheten. Vill någon dit ändå så fixar jag det naturligtvis, i mån av tid och ork. Anledningen till att jag inte kommer att ha öppet är till största delen på grund av ombyggnad med "nya" hyllor. Samt iordningställande av alla grejor. Dessutom försöker jag komma ifatt med registreringen, bildregistreringen och webbsidan. Samtidigt som jag försöker leva ett normalt liv trots min sjukliga åkomma. Men som sagt är det någon som vill kolla vad som finns är det just nu bättre att kolla här på webbsidan. Med detta önskar jag samtliga besökare en trevlig sommar.
  • 2013 09 20: Uppbyggnad och iordningställande av samlingen vid Sigters pågår fortlöpande. För besökare gäller följande: Det går bra att besöka samlingen. Dock är det fortfarande trångt att komma fram. Jag försöker att hålla "gångarna" öppna, men då det inkommer nya grejor hela tiden (vilket jag är oerhört tacksam för) kan dessa ibland blockeras. Hoppas ni har överseende med detta.
  • 2013 08 07: Det börjar mer och mer likna en radiosamling vid Sigters. Dom senaste två dagarna har det ditforslats ytterligare ca 150-200 grejor + mer hyllor. Kommer mer idag. Dessutom skall allt sorteras och placeras på hyllor efter hyllmontering. Som sagt, det är en hel del jobb kvar. Allt sker efter ork och tid. Har också tre ställen på ön att hämta grejor på närmaste tiden. Tackar för det.
  • 2013 07 18: Sedan några dagar jobbar jag med samlingen vid Sigters, när orken faller på. Skönt att äntligen få komma igång. Men det gäller att försöka ta det lugnt så inte fysiken pajjar igen. Har fått rådet av familjen och vänner att i första hand vila, i andra hand jobba. Skall försöka lyda rådet, även om det är svårt. Bilder kommer så småningom på denna sida.
  • 2013 06 09: Förbättring har skett. Dock är jag inte i det skick jag var före "kalopsen". Från och med 18/6-13 skall jag vara bortrest ca en vecka. Därefter skall jag försöka ta tag i radiosamlingen.
  • 2013 05 20: Status enligt nedan, ingen förändring.
  • 2013 04 28: I dagsläget är det stillestånd vid Sigters. Pga mitt hälsotillstånd står det i nuläget stilla med min utställning. Har svårt att gå och kan ej köra/åka bil. Kolla även fotoalbumet från Sigters.

 

  • 2013 05 01. Arbetet med utställningen ligger just nu stilla sedan några veckor på grund av mitt hälsotill(still)stånd.