2014-10-18. TRAPPRAMLING, IGEN.

2014-10-18. TRAPPRAMLING, IGEN.

IMG_0331 IMG_0332

Så var det då dags igen!!!

Detta som hände idag och jag nu skall berätta har hänt några gånger förut. Första gången var när vi bodde vid Autsarve i Rone. Tror jag berättat det förut. Då ramlade jag ner för trappen till övervåningen. Trappen var med avsats mitti och vinklade 180*. När jag kom ner hade jag inget minne av vad som hänt. Kändes nästan som om jag blivit knuffad.

Andra gången var när vi hyrde av baptistkyrkan i Havdhem. Då ramlade jag nerför trappen till ytterdörren, ganska hög trapp. Minns inte heller då själva händelsen.

Och så är det dagens händelse.

Jag skulle gå ut till bilkärran för att kolla mopedens fastspänning inför fastlandsresan i morron. Med mig hade jag en burk med stripes att fästa lösdelar med. Mopeden hade jag naturligtvis spänt fast med spännband.

Nåväl jag går ut och stänger ytterdörren efter mig. Helt plötsligt PUFF och jag ramlar hela vägen nerför betongtrappen. Som vanligt minns jag inget av själva händelsen. Denna gång var det dessutom med fysiska skador/blodvite inblandat. Det har det aldrig varit förut. När jag kom till sans såg jag att jag inte hade stripes burken med mig. Skulle precis gå/stödja mig tillbaka in och hämta den. Då fick jag se att den låg en bra bit från trappen med stripsen utspridda. Det var bara att lägga sig på knä och plocka stripes. Gick sedan bort till bilen och kärran för att göra det jag tänkt. Men det funkade inte, var tvungen att gå in och vila.

Gällande vår yttertrapp så hade Maria en liknande händelse häromdagen. Hon lyckades dock få tag i dörrhandtaget och hålla sig kvar, men fick väldigt ont i fingrarna.

Så var det med det, för denna gång. Alla händelser upprepar sig. Spelar ingen roll om det är musik eller knuffar.